loader image
Even geduld aub
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
nov 12

Online Lecture | Coherence: een kennismaking

12 november, 2020 @ 1:00 pm - 3:00 pm

€25

See the bigger picture

In organisaties kijken we vaak naar ‘delen’ in plaats van naar ‘gehelen’. Dit helpt ons om zaken simpel en hanteerbaar te houden. Er zit echter een schaduwkant aan deze manier van kijken. Want wat goed is voor een deel, is niet altijd goed voor het geheel.

Hoe zou het zijn als je een organisatie in haar geheel in beeld zou kunnen brengen? Als je inzichtelijk  zou kunnen maken hoe de veelheid van aspecten samenhangen en elkaar beïnvloeden? Waar zich knelpunten bevinden en hoe deze worden veroorzaakt?

Dit integrale beeld kun je vormen met Coherence. Coherence ordent de complexe realiteit van organisaties, waardoor je verbanden gaat zien, overzicht creëert, het grotere plaatje in beeld houdt en tot effectieve oplossingen komt. Zo werk je steeds aan een coherente samenhang tussen mens en business, tussen de besturing en de operatie, tussen je intenties voor de toekomst en de realiteit van vandaag de dag.

De online lecture biedt een eerste kennismaking met dit veelomvattende gedachtengoed. We nemen je mee in hoe de ordening is opgebouwd, welke wetmatigheden erin werkzaam zijn en hoe Coherence kan helpen bij de complexe vraagstukken uit je praktijk.

In dit lecture leer je: 

  • Hoe je met één universele ordening alle aspecten van een organisatie in samenhang kunt zien
  • Welke universele principes altijd en overal werkzaam zijn in organisaties
  • Hoe het Coherence model je helpt bij het identificeren van knelpunten, het vormgeven van veranderprocessen en het begrijpelijk maken van de interne dynamiek.

[fusion_imageframe image_id=”2894|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” s2id_autogen23=”” s2id_autogen23_search=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ s2id_autogen24=”” s2id_autogen24_search=”” animation_offset=””]https://houseofcoherence.nl/wp-content/uploads/2019/09/Basis-organisatie.png[/fusion_imageframe]

Gegevens

Datum:
12 november, 2020
Tijd:
1:00 pm - 3:00 pm
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Locatie

Organisator