loader image
Even geduld aub
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
mrt 12

Lecture | Ontrafel het krachtenspel in je organisatie

12 maart @ 1:00 pm - 3:00 pm

€45

Krijg inzicht in de complexe dynamiek in je organisatie

Je kunt als organisatie nog zo’n inspirerende missie hebben en de stip op de horizon kan nog zo helder zijn, uiteindelijk is het de dynamiek in de organisatie die bepaalt of de organisatie haar doelen ook kan realiseren.

Deze dynamiek is vaak een ongrijpbaar iets. Het is een complex samenspel tussen krachten en vermogens die elkaar continu beïnvloeden en die samen bepalen of een organisatie succesvol functioneert of niet:

Weten we ons voldoende te vernieuwen en zijn we in staat om vernieuwing ook de kunnen dragen? Weten we waar we voor staan en laten we ons leiden door onze uitgangspunten? Hebben we voldoende oog voor de lange termijn en zijn mensen hier enthousiast voor? Hebben we de goede focus en houden we ons daadkrachtig aan ons plan? Zijn we goed georganiseerd en durven mensen verantwoordelijkheid te nemen? Zijn we in staat om mee te bewegen met de veranderende markt en verstikken we niet in regeldruk? Zijn de mensen goed verbonden en voelen ze zich gezien? Weten we wat ons te doen staat en brengen we voort wat de klant van ons vraagt?

In het lecture laten we op aansprekende wijze zien hoe Coherence helpt om de complexe dynamiek in organisaties te doorzien en hoe je kunt ontrafelen waarom dingen gaan zoals ze gaan in de praktijk.

In het lecture leer je:

  • Welke 7 krachten en vermogens het succes van jouw organisatie bepalen
  • Hoe de verschillende krachten en vermogens op elkaar inwerken en elkaar versterken of juist afzwakken
  • Welke archetypische beelden helpen om de krachten en vermogens te herkennen in de praktijk
  • Wat er gebeurt als krachten en vermogens te dominant aanwezig zijn en hoe je de balans weer kunt herstellen

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
1:00 pm - 3:00 pm
Kosten:
€45
Evenement Categorie:

Locatie

Organisator